top of page

Kiropraktor Oslo

når du trenger det

Untitled design (4).png
Kort ventetid
Untitled design (4).png
Autoriserte terapeuter
Untitled design (4).png
Tilbud: 22% Avslag på første time

Omegaklinikken tilbyr kvalitetsbehandling for muskel- og skjelettrelaterte plager hos våre erfarne kiropraktorer i Oslo. Vi har lang erfaring innen faget, og vi legger stor vekt på å gi personlig og individuell behandling tilpasset den enkeltes behov. Hos Omegaklinikken blir du møtt av empatiske og dyktige kiropraktorer som bryr seg.

Skjermbilde 2023-02-13 kl. 13.20.10.png

150+ Positive omtaler

Vi er stolte og takknemlige for at vi får så mye skryt av våre pasienter. Du kan lese tilbakemeldinger på google ved å tryke her, eller facebook ved å trykke her

Kiropraktor runa behandler

[Kiropraktor]

Ordet "kiropraktor" kommer fra greske ordet "kheir" som betyr hånd, og "praktikos" som betyr å utøve. Så ordet "kiropraktor" betyr å utøve med hendene.

Om våre kiropraktorer i Oslo

Våre kiropraktorer i Oslo spesialiserer seg i diagnose, behandling og forebygging av muskel- og skjelettsmerter og sykdommer. De bruker manuelle justeringer og manipulasjoner for å løse opp stivheter og smerter i kroppen, forbedre bevegeligheten og styrke musklene. Våre kiropraktorer jobber også med å lære pasientene å ta vare på sin egen helse gjennom øvelser og livsstilsendringer.

Kiropraktor Oslo.jpg

Våre behandlinger

Kiropraktoren hjelper deg til å opprettholde optimal funksjon i ryggsøylen og holde deg smertefri. I tillegg til akutte nakke og ryggsmerter kan kiropraktoren hjelpe deg med muskel og skjelettsmerter i hele kroppen.

Og mye mer

Helseforsikringer

hiclipart.com.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.42.13.png
gjensidige_horizontal_logo_rgb.png
51c9e935-94ce-4344-81ea-4480e5e079c7.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.38.45.png
DNB_ASA_logo.svg.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.33.42.png

Enkel adkomst og kommunal parkering

Våre Kiropraktorer

Runa cooper Levorsen.jpeg

Runa Levorsen

Kiropraktor

Lauren herrick.jpeg
_TF01818.jpg

Lauren Emily Herrick

CEO & Kiropraktor 

Matthew Jenkins

Kiropraktor

Behandler: Gravide & spedbarn, "mannen i gata" og idrettsutøvere

Ofte stilte spørsmål

 • Må jeg ha henvisning for å gå til kiropraktor?
  Nei - Kiropraktorer er primærkontakter for muskel & skjelettlidelser.
 • Hva slags rettigheter har min kiropraktor?
  Henvise til spesialist: Legespesialister Henvise til MR Henvise til Røntgen Henvise til CT Sykemelde ​ Kiropraktorene på Omega har 5årig mastergrad med spesialisering i muskel og skjelett. De har kursing og omfattende utdanning i ortopedi og kan derfor undersøke og behandle kroppen fra topp til tå, de er primærkontakter for muskel og skjelettlidelser.
 • Kan jeg få behandlingene mine dekket av forsikring?
  Ja, de fleste helseforsikringer dekker dette. Mange har forsikring via jobb, klubb eller foreninger, vi anbefaler deg å sjekke.
 • Hva skjer på mitt første besøk?
  Et typisk første besøk hos kiropraktorene våre inkluderer: Undersøkelse & Behandling
 • Har kiropraktikk vitenskapelig effekt?
  Ja. Kiropraktikk har vist seg å ha effekt for mange forskjellige plager og tilstander. Det finnes en rekke vitenskapelige studier som viser at kiropraktisk behandling kan hjelpe med å redusere smerter samt å forbedre bevegeligheten og funksjonen i leddene. Kiropraktisk behandling kan også hjelpe med å lindre symptomer på visse nevrologiske tilstander, som for eksempel migrene og svimmelhet. Enkelt forklart er det hensiktsmessig å oppsøke en kiropraktor hvis du har hodepine, svimmelhet eller vondt i muskler eller ledd. Det er også verdt å nevne at kiropraktikk kan hjelpe ikke bare med å lindre smerten, men også med å forebygge fremtidige problemet eller plager, ved å gi råd og øvelser for å styrke muskler og holde leddene i god form.
 • Gjelder frikort hos kiropraktor?
  Nei, dessverre.
 • Hva er egentlig en kiropraktor?
  En kiropraktor er en helsepersonell som er spesialisert i å diagnostisere og behandle muskel- og skjelettrelaterte plager. De bruker manuelle justeringer og manipulasjoner av leddene for å lindre smerter og forbedre bevegeligheten i kroppen. Kiropraktorer kan også gi råd om trening, ernæring og livsstil for å forebygge fremtidige plager og forbedre generell helse. De kan hjelpe med en rekke plager som ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, svimmelhet, og andre muskel- og skjelettrelaterte problem. Ordet "kiropraktor" kommer fra greske ordet "kheir" som betyr hånd, og "praktikos" som betyr å utøve. Så ordet "kiropraktor" betyr å utøve med hendene.

Ingen ledige timer online?

Ring oss eller kom innom klinikken, vi prøver alt vi kan å bistå deg på dagen!

Ditt første besøk hos kiropraktoren

Er du nysgjerrig på hva som skjer på ditt første besøk en av våre kiropraktorer? La oss forsikre deg om at vi gjør alt for at ditt besøk skal være så behagelig som mulig.

 

Når du kommer til oss, vil du bli møtt av vårt vennlige og profesjonelle team. Vi vil begynne med en grundig undersøkelse, som inkluderer en medisinsk historie og en fysisk undersøkelse av ryggen og andre berørte områder, vi gjør også en grundig klinisk undersøkelse av ledd, muskulatur og nervesystemet. Vi setter av god tid for hver pasient, og tar 40 minutter første time for å sikre at vi får gjennomført en grundig undersøkelse,. Dette vil hjelpe oss å identifisere eventuelle problemer og utvikle en behandlingsplan som passer dine individuelle behov.

Deretter kan vi utføre en rekke manuelle behandlinger for å lindre smerter og forbedre bevegeligheten i i området. Vi kan også anbefale fysiske øvelser og livsstilsråd som kan hjelpe deg å holde deg i god form og unngå fremtidige problemer.

Vi forstår at det kan være skremmende for noen å besøke en kiropraktor for første gang, men vårt team vil gjøre alt for å sikre at du føler deg komfortabel og vel ivaretatt under hele besøket. Vi ser frem til å hjelpe deg på veien til bedre helse og velvære.

Hvorfor velge oss?

 1. Vi er Empatiske, hyggelige og brenner for yrket våres :-)

 2. Over 30 år samlet erfaring

 3. Annerkjent og anbefalt av våre kunder og kolleger​

 4. Moderne og velutstyrte klinikk med moderne teknologi.

 5. Individuelt tilpasset behandlingsplan for hver pasient.

 6. Kunnskapsrike og erfarne kiropraktorer.

 7. Kontinuerlig oppdatering og videreutdanning for kiropraktorene.

 8. Tilgjengelighet med fleksible åpningstider.

 9. Kombinasjon av manuell terapi og andre tilpassede behandlingsmetoder.

 10. Høy etterspørsel etter våre kiropraktorer

Kiropraktor i oslo sentrum

Møllergata 39, 0179 Oslo

Våre Kiropraktorer har offentlig autorisasjon fra helsedirektoratet. Kiropraktorer er spesialister i muskel, skjelett og nervesystemet. De har en 5-åring master utdanning og lang erfaring i praksis før de begynner å praktisere.

 

Kroppen blir utsatt for belastning daglig som kan resultere i feil "fyring" i nervesystemet, muskelspenninger eller det vi kaller for leddlåsninger. Jobben til kiropraktoren er å korrigere disse belastningene, her anvendes leddmanipulasjon, muskelbehandling og andre funksjonelle teknikker.

Hva slags rettigheter har en kiropraktor?

En kiropraktor kan:

Sykemelde

Henvise til MR, RTG, Fysioterapeut

Henvise til spesialist, for eksempel; lege, ortodped eller nevrolog.

Hva slags behandlings-teknikker tilbyr kiropraktorene våres?

Vi tilbyr muskelterapi og triggerpunkt behandling, laserbehandling med den høyteknologiske og forskningsbaserte Mr5 Super pulsed laser, leddmanipulasjon (for mange - knekking av ledd), blokkbehandling av gravide, nålebehandling samt mye mer.

Har du behov for kiropraktor i Oslo? Vi har drop-in!

Kiropraktikk

Kiropraktikk er av gresk opprinnelse og betyr behandling med hendene. 

Selve behandlingsformen kiropraktikk er ca 100 år gammel, men liknende manuell behandling har pågått i svært lang tid

Hva Gjør oss unike?

Alle våre kiropraktorer tenker helhetlig. Med det mener vi at vi har løsrivet oss fra at "kiropraktorer er best" tankegangen. Vår erfaring er at en kombinasjon av Kiropraktikk, fysioterapi samt muskelbehandling og det mentale gir best mulig resultat. Vi er derfor stolte av å kunne skilte med at vi innehar denne kompetansen hos Omegaklinikken. Hos oss føler du deg trygg og ivaretatt. Har du behov for time kan du bestille din time ved å trykke på knappen under. Om du har noen spørsmål kan du gjerne komme innom, ringe eller sende oss en chat melding

Omega Klinikken
Kiropraktor med flere års erfaring som holder til i Oslo sentrum. Hun holder til ved Møllergata 39, Oslo og har tidligere jobbet ved Grensen 9A i Oslo. Firmaet hun jobber for heter Omegaklinikken og har adresse i Oslo ved Møllergata 39
bottom of page