top of page

Kiropraktor Oslo

Untitled design (4).png
Over 200 ⭐ anbefalinger
Untitled design (4).png
Erfarne terapeuter
Untitled design (4).png
Tilbud: 22% Avslag på første time
kiropraktor,oslo.jpg

Din kropp, vår prioritet

Velkommen til vårt team av kiropraktorer i Oslo, hvor vi setter din trygghet og velvære i fokus.

 

Med offentlig autorisasjon fra Helsedirektoratet, over et tiår med erfaring og en anerkjent mastergrad fra England, er våre kiropraktorer ledende innen feltet. Vår lidenskap for faget driver oss til stadig læring og utvikling, slik at vi kan tilby deg den nyeste forskningen og de mest effektive behandlingsmetodene.

 

Når du trer inn i våre lokaler, kan du være sikker på å bli møtt med en grundig undersøkelse og en varm velkomst.

 

Vi tar dine behov på alvor og streber etter å gi deg den beste og mest skreddersydde behandlingen mulig.

Over 200 anbefalinger

Les våre anbefalinger
-  Google finner du her
- Facebook finner du  her

Design uten navn (19).png
b372b92fb8004561ad052d00951644d6.jpg
 • Må jeg ha henvisning for å gå til kiropraktor?
  Nei - Kiropraktorer er primærkontakter for muskel & skjelettlidelser.
 • Hva slags rettigheter har min kiropraktor?
  Henvise til spesialist: Legespesialister Henvise til MR Henvise til Røntgen Henvise til CT Sykemelde ​ Kiropraktorene på Omega har 5årig mastergrad med spesialisering i muskel og skjelett. De har kursing og omfattende utdanning i ortopedi og kan derfor undersøke og behandle kroppen fra topp til tå, de er primærkontakter for muskel og skjelettlidelser.
 • Kan jeg få behandlingene mine dekket av forsikring?
  Ja, de fleste helseforsikringer dekker dette. Mange har forsikring via jobb, klubb eller foreninger, vi anbefaler deg å sjekke.
 • Hva skjer på mitt første besøk?
  Et typisk første besøk hos kiropraktorene våre inkluderer: Undersøkelse & Behandling
 • Har kiropraktikk vitenskapelig effekt?
  Ja. Kiropraktikk har vist seg å ha effekt for mange forskjellige plager og tilstander. Det finnes en rekke vitenskapelige studier som viser at kiropraktisk behandling kan hjelpe med å redusere smerter samt å forbedre bevegeligheten og funksjonen i leddene. Kiropraktisk behandling kan også hjelpe med å lindre symptomer på visse nevrologiske tilstander, som for eksempel migrene og svimmelhet. Enkelt forklart er det hensiktsmessig å oppsøke en kiropraktor hvis du har hodepine, svimmelhet eller vondt i muskler eller ledd. Det er også verdt å nevne at kiropraktikk kan hjelpe ikke bare med å lindre smerten, men også med å forebygge fremtidige problemet eller plager, ved å gi råd og øvelser for å styrke muskler og holde leddene i god form.
 • Gjelder frikort hos kiropraktor?
  Nei, dessverre.
 • Hva er egentlig en kiropraktor?
  En kiropraktor er en helsepersonell som er spesialisert i å diagnostisere og behandle muskel- og skjelettrelaterte plager. De bruker manuelle justeringer og manipulasjoner av leddene for å lindre smerter og forbedre bevegeligheten i kroppen. Kiropraktorer kan også gi råd om trening, ernæring og livsstil for å forebygge fremtidige plager og forbedre generell helse. De kan hjelpe med en rekke plager som ryggsmerter, nakkesmerter, hodepine, svimmelhet, og andre muskel- og skjelettrelaterte problem. Ordet "kiropraktor" kommer fra greske ordet "kheir" som betyr hånd, og "praktikos" som betyr å utøve. Så ordet "kiropraktor" betyr å utøve med hendene.

Våre Kiropraktorer

Runa cooper.jpg

Runa Levorsen

Kiropraktor

Lauren Emily Herrick.jpg
Matthew Jenkins.jpg

Lauren Emily Herrick

Eier & Kiropraktor 

Matthew Jenkins

Kiropraktor

Ditt første besøk

 • Ved ankomst blir du møtt i en avslappende atmosfære med rolig musikk og kaffe.

 • Kiropraktoren tar deg med til kontoret for å samle medisinsk historie og gjennomføre en klinisk undersøkelse.

 • Vi setter av 40 minutter til første time for å sikre en grundig undersøkelse og behandling.

 • Kiropraktorene i Oslo utfører manuelle behandlinger og kan bruke moderne utstyr som trykkbølge, laser og nålebehandling.

 • Vi forstår at det kan være skremmende å besøke en kiropraktor første gang, så vi vil sikre at du føler deg komfortabel og ivaretatt under hele besøket uten uforberedte overraskelser.

WhatsApp Image 2023-11-23 at 20.53_edited.jpg
kiropraktor behandling .jpg

"Kiropraktor" Fun fact

Ordet "kiropraktor" har sitt opphav i det greske ordet "kheir," som betyr hånd, og "praktikos," som betyr å utøve. Derfor betyr ordet "kiropraktor" bokstavelig talt å utøve med hendene.

Om oss - anbefalt kiropraktor i Oslo

Våre kiropraktorer i Oslo er eksperter på å diagnostisere, behandle og forebygge muskel- og skjelettplager. De benytter manuelle justeringer og manipulasjoner for å løse opp stivheter og redusere smerter, samtidig som de øker bevegeligheten, løsner opp i stram muskulatur og styrker musklene. Vi er stolte av å bli anbefalt av et bredt spekter av helsepersonell, inkludert fastleger, tannleger og spesialister. Våre kiropraktorer i Oslo deler også kunnskap med pasientene om å ta vare på sin egen helse gjennom enkle øvelser og livsstilsendringer.

Hele teamet
Family on Digital Tablet

Vi behandler muskel & skjelettplager i hele kroppen

I tillegg til akutte nakke og ryggsmerter kan kiropraktoren hjelpe deg med muskel og skjelettsmerter i hele kroppen. Vi har også ekspertise innen behandling av gravide & spedbarn

Har du helseforsikring?

Våre kiropraktorer i Oslo har avtaler med samtlige forsikringsselskaper. Har du spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med forsikringsselskapet ditt.

_MG_2951_edited.png
hiclipart.com.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.38_edited.p
51c9e935-94ce-4344-81ea-4480e5e079c7.png
DNB_ASA_logo.svg.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.42_edited.p
gjensidige_horizontal_logo_rgb.png
Screen Shot 2020-10-28 at 08.33_edited.p
Omegaklinikken utvendig.png

Parkeringshus & utvendig parkering

Møllergata 39, 01790 Oslo

Ytterligere informasjon

Våre Kiropraktorer har offentlig autorisasjon fra helsedirektoratet. Kiropraktorer er spesialister i muskel, skjelett og nervesystemet. De har en 5-åring master utdanning og lang erfaring i praksis før de begynner å praktisere.

 

Kroppen blir utsatt for belastning daglig som kan resultere i feil "fyring" i nervesystemet, muskelspenninger eller det vi kaller for leddlåsninger. Jobben til kiropraktoren er å korrigere disse belastningene, her anvendes leddmanipulasjon, muskelbehandling og andre funksjonelle teknikker.

Hva slags rettigheter har en kiropraktor?

En kiropraktor kan:

Sykemelde

Henvise til MR, RTG, Fysioterapeut

Henvise til spesialist, for eksempel; lege, ortodped eller nevrolog.

Hva slags behandlings-teknikker tilbyr kiropraktorene våres?

Vi tilbyr muskelterapi og triggerpunkt behandling, laserbehandling med den høyteknologiske og forskningsbaserte Mr5 Super pulsed laser, leddmanipulasjon (for mange - knekking av ledd), blokkbehandling av gravide, nålebehandling samt mye mer.

Har du behov for kiropraktor i Oslo er vi her for å hjelpe.

Kiropraktikk

Kiropraktikk er av gresk opprinnelse og betyr behandling med hendene. 

Selve behandlingsformen kiropraktikk er ca 100 år gammel, men liknende manuell behandling har pågått i svært lang tid

Hva Gjør oss unike?

Alle våre kiropraktorer tenker helhetlig. Med det mener vi at vi har løsrivet oss fra at "kiropraktorer er best" tankegangen. Vår erfaring er at en kombinasjon av Kiropraktikk, fysioterapi samt muskelbehandling og det mentale gir best mulig resultat. Vi er derfor stolte av å kunne skilte med at vi innehar denne kompetansen hos Omegaklinikken. Hos oss føler du deg trygg og ivaretatt. Har du behov for time kan du bestille din time ved å trykke på knappen under. Om du har noen spørsmål kan du gjerne komme innom, ringe eller sende oss en chat melding

bottom of page