top of page
Lauren Emily Herrick.jpg

Lauren Emily Herrick D.C

Kiropraktor og gründer 

Lauren Emily Herrick, født og oppvokst i Lincolnshire, England. Medgründer av Omega Klinikken. Etter 6 år med graden min i kiropraktikk, gikk jeg inn i helseindustriens verden for å utforske min lidenskap for helse og velvære. Da jeg først begynte, var fokuset mitt sportsrelaterte skader og ytelse, noe som reflekterte mine personlige erfaringer med kiropraktikk og sport. Idretten tente gnisten for å lære om kroppen og hvordan man kan hjelpe andre.

 

Lauren herrick.jpeg

Bred og variert erfaring

Jeg har jobbet med Gravide og barn, MMA-utøvere, rugby-, fotball-, hockey- og basketballspillere i noen år. 2 år senere ble jeg anerkjent av norges ledende klinikk for svangerskap og barn, Bekken og Barn. Erfaringen jeg fikk fra mine 2 år der utvidet horisonten min spesielt når det gjelder å gravide og spedbarn. Min erfaring og lidenskap har vokst kontinuerlig, og har vært frivillig på misjonsreiser for å hjelpe lokalsamfunn og gi tilbake.

i 2020 startet jeg min egen praksis: Lauren Emily Kiropraktikk. Etter 1 år begynte det lille rommet mitt på 8 m2 å føles litt lite for den økende etterspørselen. En større plass og hjelpende hender var neste steg,  Omega Klinikken. Et sted å oppmuntre og hjelpe andre til å lykkes og leve et smertefritt liv.

_MG_2654.jpg
_MG_2605.jpg
Lauren herrick.jpg
bottom of page