Kiropraktor Lauren Emily Herrick

Offentlig autorisert kiropraktor, Norge.

Videreutdanning og erfaring
 

 • Dry needling Wales, 2016

 • Kinesiotaping Wales, 2016

 • Born to move: functional movement Wales, 2015

 • Sports injury and concussion management Wales, 2016

 • Sports first aid provider     Wales, 2016

 • Chiropractic volunteer trip  Haiti, 2017

 • Masters of Chiropractic   Wales, 2017

 • Sacral occipital therapy    Germany, 2018

 • Delayed development in children: functional neurology     Norway, 2019

 • Advanced practice for pregnancy and babies  Norway, 2019

 • Advanced chiropractic skills through seminars and visiting chiropractors worldwide Norway, Netherlands, Germany, Spain, UK, North America, Central America, Haiti

Kiropraktor Lauren Emily.jpg

5 spørsmål med Lauren Emily:

Hvor er du fra?

Jeg er født og oppvokst i Lincolnshire, storbritannia.

Hva er grunnen til at du valgte å bli kiropraktor?

Grunnen til at jeg ble kiropraktor er hovedsaklig for at jeg kan hjelpe mennesker. Det stod i mellom flere yrker som lege, psykolog, fysioterapeut og kiropraktor. Jeg dro rundt å observerte de forskjellige og landet derfor etterhvert på kiropraktorstudiet. Jeg tror kanskje den mest avgjørende faktoren som fikk meg til å velge kiropraktikk var at man får en mer personlig relasjon med pasientene og at det virket veldig effektivt og spennende å holde på med. En annen viktig ting er friheten man får med jobben som kiropraktor. Jeg elsker fritid og har masse hobbyer og sideprosjekter som jeg får til å kombinere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er velkommen hos deg?

Alle! Min yngste pasient er 1 uke gammel og den eldste er 98 år. Jeg synes dagene mine som kiropraktor er best når jeg har hatt litt forskjellige mennesker innom. Alle er unike og byr på seg selv på forskjellige måter. Det hadde blitt kjedelig hvis det hadde vært for ensformig. Jobben min består av å være inne på et kontor hele dagen, da er det godt at forskjellige folk kommer innom slik at får "levd litt" gjennom de :)

Har du noe spesielle interessefelt?

Uavhengig av hva slags interessefelt er det viktig å poengtere at det viktigste for meg er å se mennesket som kommer inn døren min, finne ut hva som er årsaken til f.eks smertene, for å så finne raskest og best vei tilbake til ønsket situasjon.

Jeg har mange interesser innenfor faget og jeg leser tidsskrifter og journaler på ukentlig basis for å holde meg oppdatert og utvikle meg.  

Hva kan man forvente av behandlingene hos deg?

Det man kan forvente er at jeg tar kundene mine på alvor og setter meg godt inn i hver enkelt sak. Målet er å finne ut hva som er årsaken, for å så fikse dette raskest mulig. Jeg anvender kiropraktisk manipulasjon eller "knekking av ledd" som de fleste kaller det, akupunktur (dry needling), massasje/triggerpunkt og IASTM. Mennesket er helhetlig og komplekst, det er derfor essensielt at jeg skreddersyr et behandlingsopplegg til hver enkelt.

Har du noen hobbyer eller interesser?

Jeg liker nye opplevelser, reise og oppleve nye kulturer. Liker å stå på snowboard, trene, dra på turer i naturen.

Edited_TF03931_edited.jpg
Lauren emily haiti.png

Lauren Emily behandler i Haiti