top of page

Massasje i Oslo

Oppdatert: 19. jan.

Massasje

Massasje er ikke bare en luksuriøs behandling. Massasje har lenge vært anerkjent som en essensiell praksis for fysisk og mental velvære. I denne artikkelen vil vi utforske de moderne aspektene av massasje, se på forskjellige teknikker og omfattende helsefordeler, og forstå hvorfor det har blitt et essensielt element i dagens helhetlige helsepraksiser.


Forskjellige teknikker vi bruker i vår klinikk På Omega Klinikken (Oslo) integrerer vi nøye utvalgte massasje-teknikker for å forbedre din totale helse og velvære. Teknikkene er også nøye tilpasset for å utfylle kiropraktor behandling og gi en helhetlig tilnærming til selvpleie.   

Svensk massasje

fokuset er å forbedre blodsirkulasjon, lindre muskelspenninger og fremme total avslapping. Dette gir en utmerket start for å løsne opp i kroppen.

Sportsmassasje

Dypvevsmassasje


Helsefordeler av massasje

Stressreduksjon og emosjonelt velvære

Massasje har vist seg å redusere stresshormonet kortisol, fremme økt oxytocin og forbedre den generelle emosjonelle balansen.

Økt fleksibilitet og muskelavslapning

Lindring av kroniske smerte

Forbedret sirkulasjon

Skadeforebygging og restitusjon

Forbedret søvnkvalitet

Immunsystems styrking


Potensielle sideeffekter av massasje

Mens massasje generelt er trygt, kan noen oppleve milde og forbigående sideeffekter, inkludert ømhet og tretthet eller svimmelhet. Ømhet avtar oftest innen noen dager, og ved spesielt dyp massasje kan dette komme sammen med milde blåmerker. Noen mennesker kan oppleve lett tretthet eller svimmelhet, spesielt om du ikke drikker nok vann etter behandlingenMassasje som integrert selvpleie

Massasje representerer ikke bare en midlertidig lindring; det er en pro aktiv tilnærming til selvpleie. Ved å integrere massasje som en kontinuerlig praksis, legger man grunnlaget for vedvarende fysisk og mental velvære – en investering i å oppnå balanse i en travel hverdag. Utforsk de forskjellige teknikkene, finn det som passer best for dine behov.


Våre massasje-teknikker er nøye integrert i kiropraktisk behandling for å gi en helhetlig tilnærming til muskel – og skjeletthelse. Enten det er som en del av din kiropraktor behandling eller som en selvstendig massasje time, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte dine individuelle behov.


Vi tilbyr massasje i Oslo, tidene du kan velge mellom er 30, 40 og 60 minutter. Ønsker du å sjekke priser / tilgjengelighet er det bare å ta en titt på linken under.


174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page