PRISER OG ÅPNINGSTIDER

Priser

Kiropraktor

399,-

Per behandling

* Første gangs konsultasjon koster 599,-

Laser MR4

129,-

Tilleggskostnad

* Totalpris for behandling inkl laser er 429,-
Tilgjengelig fra 01.02.2022

Kommer snart

Muskelbehandling

649,-

fra

Ikke tilgjengelig for øyeblikket

Kommer snart

Per behandling

Gratis råd fra kiropraktorene

Har du noen spørsmål du ønsker svar på? Vi tilbyr gratis rådføring. Kontakt oss via kontaktskjemaet og vi svarer deg på dine spørsmål innen 24 timer! Trykk her for å skrive til oss.

Forsikring som dekker kiropraktorbehandling

Vi behandler forsikringspasienter. Det er flere forskjellige forsikringsselskaper som dekker kiropraktorbehandling. Dette er de vi har avtale med:

HELFO refusjon

“Helfo betaler utbetaler stønad etter fastsatte takster, mens kiropraktoren har fri prissetting. Det vil si at du som pasient alltid får behandlingen billigere ved å få dekket en sum på 148kr på første undersøkelse og 69 kr på alle behandlinger av staten. Disse trekkes automatisk fra regningen du får hos kiropraktoren. Det er kun autoriserte kiropraktorer med Helfo avtale som får dekning hos NAV. Som nevnt er dette trukket fra i prisen allerede. For mer informasjon om dette kan du se HELFO sine sider ved å trykke her.

Priser i Oslo
Det finnes ikke noe fastsatt pris i oslo for å besøke kiropraktoren i dag, dette gjør at det kan være meget stort sprik på priser rundt om kring. Høy pris forbindes ofte med høy kvalitet, i kiropraktoryrket reflekterer høy pris ofte høye driftskostnader, ikke høyere kompetanse. Bor du i Oslo og ønsker å finne en flink kiropraktor anbefaler vi alltid å sjekke tilbakemeldinger, eventuelt at du  får en kiropraktor anbefalt av noen du kjenner. Lauren Emily har valgt å ha billigere priser, slik at hun med god samvittighet kan anbefale et ideelt behandlingsforløp.

 

Er det mer enn et år siden du har vært hos oss? Da pleier Lauren som regel å foreta en ny undersøkelse i tillegg til behandling. Prisen på dette blir da 499kr grunnet at en ny undersøkelse i tillegg til behandling vil ta lenger tid. Du får altså 100kr avslag på grunn av at du velger å besøke Lauren igjen.

Kiropraktor studentrabatt

 Lauren har vært student selv en gang og forstår seg spesielt godt på stramme budsjetter og behovet for behandling av “Student nakken". Lauren tilbyr billigere kiropraktor behandling av studenter med 25% studentrabatt på første gangs undersøkelse samt oppfølgende konsultasjon i og utenfor Oslo. For at studentrabatten skal gjelde trenger Lauren å se gyldig studentbevis sammen med kvittering for betalt semesteravgift. Du må selv huske å si ifra til Lauren hvis du er student, studentrabatten virker ikke tilbake i tid. Studentrabatten slår ikke inn ved "øvrige tjenester". 

kiropraktor studentrabatt.jpg

Billig kiropraktor Oslo

Oslokiro v/Lauren Emily kiropraktikk effektiviserer og utelukker unødvendige kostnader forbundet med drift av klinikken, slik får vi til å tilby billig kiropraktorbehandling .

Lauren Emily kiropraktikk tilbyr kiropraktisk behandling, nålebehandling, trykkbølgebehandling og  muskelbehandling. Hun tilbyr billig kiropraktor behandling i Oslo fordi hun ønsker at alle og enhver skal kunne få hjelp til smertelindring. Lauren startet som kiropraktor i Oslo i 2020 men har mange års erfaring som kiropraktor i blant annet Sandvika.

 

Lauren tilbyr også billige kiropraktor priser for undersøkelse og behandling av spedbarn og gravide, hun har lang erfaring samt kursing i dette emnet. Hun tilbyr også meget gunstige priser for studenter, med 25% studentrabatt på undersøkelse samt oppfølgene kiropraktorbehandling. Du finner Oslokiro v/Lauren Emily, ved grensen 9, rett ved stortinget tbane stasjon. 

Overskrift 1