top of page

Fysioterapeut Oslo

Untitled design (4).png
Kort ventetid
Untitled design (4).png
Autorisert fysioterapeut
Untitled design (4).png
Vi tar oss tid
_TF01634.jpg

Vår fysioterapeut har som formål å hjelpe deg med å bli smertefri så raskt som mulig. Vi tilbyr individualiserte behandlingsplaner for å imøtekomme dine unike behov. Fysioterapeuten har en dedikert tilnærming til hver enkelt pasient og jobber hardt for å sikre at du opplever fremgang og smertelindring. 

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en helsefaglig spesialist som behandler muskel- og skjelettrelaterte sykdommer og skader. De jobber med å forbedre bevegelsesfunksjonen og redusere smerte og stivhet ved å utføre behandlinger som massasje, øvelser, manuell terapi, elektroterapi og andre modaliteter.

Fysioterapeuter utfører også vurderinger for å identifisere årsakene til smerter og skader, og de samarbeider med pasienter for å utvikle individuelle behandlingsplaner for å nå målene deres.

 

Fysioterapeuten vår jobber sammen med våre kiropraktorer for å sikre at pasientene får en helhetlig tilnærming til sin helse.

Fysioterapi kan hjelpe med en rekke forhold, inkludert muskel- og skjelettplager, skader, kroniske sykdommer, nevrologiske tilstander og postoperative tilstander. Målet med fysioterapi er å hjelpe pasientene med å oppnå maksimal funksjonsevne og bedre livskvalitet.

_MG_2951.jpg
_TF01758.jpg
Fysioterapeut Tord Berge

Tord er fra Trondheim og startet som fysioterapeut hos oss dette året og har allerede hjulpet mange til mindre smerter og bedre helse. Les mer om Tord Berge ved å trykke på knappen under

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

bottom of page