top of page

Fysioterapeut Oslo

Untitled design (4).png
33% avslag første time
Untitled design (4).png
Moderne utstyr
Untitled design (4).png
Over 200 ⭐ anbefalinger

Vår fysioterapeut har som formål å hjelpe deg med å bli smertefri så raskt som mulig. Vi tilbyr individualiserte behandlingsplaner for å imøtekomme dine unike behov. Fysioterapeuten har en dedikert tilnærming til hver enkelt pasient og jobber hardt for å sikre at du opplever fremgang og smertelindring. 

Fysioterapeut

En fysioterapeut er en helsefaglig spesialist som behandler muskel- og skjelettrelaterte sykdommer og skader. De jobber med å forbedre bevegelsesfunksjonen og redusere smerte og stivhet ved å utføre behandlinger som massasje, øvelser, manuell terapi, elektroterapi og andre modaliteter.

Fysioterapeuter utfører også vurderinger for å identifisere årsakene til smerter og skader, og de samarbeider med pasienter for å utvikle individuelle behandlingsplaner for å nå målene deres.

 

Fysioterapeuten vår jobber sammen med våre kiropraktorer for å sikre at pasientene får en helhetlig tilnærming til sin helse.

Fysioterapi kan hjelpe med en rekke forhold, inkludert muskel- og skjelettplager, skader, kroniske sykdommer, nevrologiske tilstander og postoperative tilstander. Målet med fysioterapi er å hjelpe pasientene med å oppnå maksimal funksjonsevne og bedre livskvalitet.

Simen Sørborg.jpg
_TF01758_edited.jpg
Fysioterapeut Simen Sørborg

Simen er hyggelig, empatisk og brenner for yrket. Du kan lese mer om Simen ved å trykke på knappen under

bottom of page