top of page

Personlig trening

Ønsker du å komme I gang med trening? Eller føler du at treninger ikke gir resultater? 

Strong Woman

Privat PT

Personlig trening er et flott virkemiddel for å optimalisere treningen, og få oppfølging på progresjon. Mange opplever vansker med å være konsistent med treningen sin. Ukentlig oppfølging oppleves som motiverende da det settes et krav og forventning til egen innsats mellom møter. Vi tilbyr en rekke forskjellige pakker med PT timer ut fra dine behov.

Omegaklinikken tilbyr personlig trening med vår fysioterapeut og PT, Simen Sørborg. Som har bred erfaring innen styrketrening, kondisjonstrening, og trening for toppidrettsutøvere. Her kan du starte en reise mot å nå målene dine, på en trygg og effektiv måte. Med Simen vil du lære om korrekt teknikk, hvorfor du gjør øvelsen og hvordan du bør legge opp din trening slik at du oppnår dine mål. 

Strong Woman
Training

Nøye analyse og tilpasning

Vi setter opp en plan som passer deg og din hverdag. Trening er individuelt og krever tilpasning. Dersom noen ønsker å trene 5 ganger I uken må man tilpasse programmet på en annen måte enn de som ønsker å trene 2-3 ganger I uken. De som primært ønsker å øke muskelvolum bør trene litt annerledes enn de som ønsker å kunne løfte tyngst mulig vekt, og hvis man ønsker å bli veldig god på eksplosivitet og det å kunne holde ut en hel kamp på fotballbanen, håndballbanen, eller hockeybanen må trene annerledes enn de som skal bli gode på å løpe langdistanse på idrettsbanen. Vi individualiserer treningen til ditt behov! 

Maks utbytte av Elbil-motorer

Vi gir deg en ekstraordinær treningsopplevelse ved hjelp av avansert utstyr som ikke bare gjør øktene morsomme, men også gir fantastiske resultater som overgår konvensjonelle vekter.

 

Våre kunder har delt entusiastiske tilbakemeldinger om å gå fra å hate beintrening til å virkelig omfavne gleden av det!

 

De beskriver opplevelsen som ikke bare "riktig", men også som en velvære for kroppen ved bruk av Norse sin innovative plattform. Elbilmotorer gir en motstand på opptil 120 kg, veiledet av din personlige trener, og skaper en unik følelse av styrke og mestring. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å prøve dette selv med en gratis prøvetime – en invitasjon til en positiv forandring i din treningsrutine

Sjekk ut apparatet her: https://norseperformance.no/

Norse performance.jpeg

1 PT time
1499,-

Med dette får du ett møte med fysioterapeut der dere går gjennom dine mål og ønsker. Fysioterapeuten vil hjelpe til å skreddersy et program til deg, og instruere alle øvelsene for å påse korrekt teknikk. Treningsprogrammet vil bestå av 1-3 øktplaner du kan rullere på! Dette vil bli tilsendt på mail sammen med informasjon om treningsbelastning/progresjon. 

10 Klipp
969,- pr

Kom I gang med trening med 10 timers trening sammen med fysioterapeut/PT. Bestem selv hyppighet på oppfølging. 

Få grundig opplæring I teknikk og treningsprinsipper som du kan bruke selv for videre trening. 

12 uker
900,- pr uke

Kickstart et bedre liv og bestem deg for å bli en bedre versjon av deg selv på under 3 måneder! Sett deg mål sammen med vår Fysioterapeut og personlige trener, og få ukentlig oppfølging I 12 uker. Øk sjansen for kontinuitet ved å ha et fast møte hver uke med Simen, og se sikker progresjon. Du vil få et skreddersydd program basert på hvor mye du ønsker og trene og målene du har satt. Lær prinsipper om trening og skap en grunnmur for et langsiktig mål. Før og ettertest vil også bli gjort slik at du har tall på egen progresjon.  

+kostholds tips, oppfølging, send melding til PT når som helst. 

50 klipp
849,- pr

Sett grunnlaget for en endring som varer. Denne pakken passe for de som ikke bare ønsker og endelig nå målet om en pull-up, eller å sette personlig rekord på 3km, men som ønsker å legge et solid grunnlag for en sunnere hverdag over tid. Inkluderer kostholdsveiledning, samt tilgjengelig hele tiden over melding. 

1 år med trening
779,- per

Har du bestemt deg for at dette skal bli ditt år? Bli den beste versjonen av deg selv? Endelig få en bedre livsstil? Bli komfortabel I egen kropp gjennom sunne vaner og disiplin?  

Da kan du gå all-in, skap en vane som varer og få ukentlig oppfølging innen trening, kosthold, prioriteringer, målsetninger og livsstil. Her kan du selv velge om du ønsker oppfølging en eller to ganger ukentlig. 

bottom of page