Bli kjent med Team Omega!

Meg selv (1)_edited_edited.jpg

Tord Berge

Fysioterapeut

Tord tilbyr fysioterapi (prehab, rehab og manuell behandling) samt massasje - mer informasjon kommer

Rebecca Nekstad kiropraktor_blå_edited.jpg

Kiropraktor

Rebecca Louise Nekstad

Rebecca har 16 års erfaring med å jobbe med pasienter innenfor helsevesen og som kiropraktor. Hun behandler pasienter av alle aldre og bakgrunn, og har spisskompetanse innenfor behandling av gravide, barn, atleter og komplekse helseproblemer. Rebecca er engelsk og har bodd i Norge i 2 år. Hun forstår og snakker norsk.

Les mer

Ben Nordnes_edited.jpg

Ben Olav Nordnes D.O

Osteopat, personlig trener & muskelterapeut

Som osteopat tar han seg god tid til å lytte, og strekker seg langt for å ivareta din sikkerhet og dine behov. Han ser på sammenhenger i kroppen din ved å kartlegge sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager og smerter. På bakgrunn av dette kan du forvente at han undersøker hele kroppen og ikke kun der smerten sitter, fordi en plage ofte har en sammenheng med flere faktorer. Han arbeider med sine hender som...

Lauren Emily Kiropraktor.jpg

CEO & Kiropraktor 

Lauren Emily Herrick

Over 10 års erfaring med å behandle rygg, bekken og nakkesmerter. Hun har spisset erfaring med behandling av hodepine/migrene og skuldre. Hun behandler mannen i gata, idrettsutøvere samt gravide og spedbarn. Hun anvender manipulasjon, traksjon, kinesio-tape, bløtvev, samt nåler i behandlingene.

Lauren foretrekker å prate Engelsk men forstår Norsk.

Kvinne Smiling i Suit

Runa Cooper Levorsen

Kiropraktor

Tilbyr kiropraktikk, dry needling/akupunktur og kopping.

Runa graduerte med mastergrad i kiropraktikk ved University of South Wales, og har i ettertid tatt videreutdannelse i smertebehandling. Hun har siden jobbet i privat og sports-skade klinikker, hvor hun har jobbet med alt fra hverdags plager til amatør/proff idretts relaterte skader. Runa tror på en helhetlig tilnærming når det gjelder behandling av pasienter - målet er ikke bare å behandle symptomer, men å se på sammenhengen/helhetsbildet og forbedre den generelle funksjonen, så man i lengden kan forebygge tilbakefall.

smiling Man

Matthew Jenkins