top of page

Massasje Oslo 

Untitled design (4).png
Kort ventetid
Untitled design (4).png
Lang erfaring
Untitled design (4).png
Profesjonelt
Massasje oslo.jpg

Massasje er en behandlingsform som har vært brukt i tusener av år for å lindre smerter, avslappe muskler og forbedre blodsirkulasjonen. I dag finnes det mange ulike typer massasje, inkludert svensk massasje, dybdemassasje, sportsmassasje og aromaterapi.

Massasje kan være en god behandlingsform for en rekke ulike plager og skader, og det finnes bevis for at massasje kan ha en rekke helsefordeler.

En massasjebehandling kan være en god måte å lindre stress og spenninger i muskulaturen, og den kan også bidra til å øke blodsirkulasjonen og lindre smerter og stivhet.

 

Massasje kan også bidra til å øke fleksibiliteten i muskulaturen, noe som kan være nyttig for idrettsutøvere og andre som har behov for god bevegelighet. Massasje kan også ha en positiv innvirkning på humør og velvære, og det kan bidra til å redusere angst og depresjon.

Massasje kan være en god behandlingsform for en rekke ulike plager, inkludert hodepine, ryggsmerter, skulderplager, leggkramper og mye mer.

* Massasjen vi tilbyr er ikke den klassiske massasjen du får av massajeterapeuter eller andre alternative behandlere. Vår kiropraktor og fysioterapeut bruker massasje som et verktøy i selve "kirorpaktor" eller "fysio" behandlingen sin.

bottom of page