top of page

Massasje Oslo

Runa cooper Levorsen.jpeg
Massasje oslo.jpg

Hva er massasje?

Massasje er en behandlingsform som har vært brukt i tusener av år for å lindre smerter, avslappe muskler og forbedre blodsirkulasjonen. I dag finnes det mange ulike typer massasje, inkludert svensk massasje, dybdemassasje, sportsmassasje og aromaterapi.

 

Massasje kan være en god behandlingsform for en rekke ulike plager og skader, og det finnes bevis for at massasje kan ha en rekke helsefordeler.

En massasjebehandling kan være en god måte å lindre stress og spenninger i muskulaturen, og den kan også bidra til å øke blodsirkulasjonen og lindre smerter og stivhet.

 

Massasje kan også bidra til å øke fleksibiliteten i muskulaturen, noe som kan være nyttig for idrettsutøvere og andre som har behov for god bevegelighet. Massasje kan også ha en positiv innvirkning på humør og velvære, og det kan bidra til å redusere angst og depresjon.

Massasje kan være en god behandlingsform for en rekke ulike plager, inkludert hodepine, ryggsmerter, skulderplager, leggkramper og mye mer. Det finnes også bevis for at massasje kan være nyttig for å lindre plager relatert til kroniske sykdommer, som for eksempel astma og kreft.

bottom of page