top of page
Simen Sørborg.jpg

Simen Sørborg

Fysioterapeut & Personlig trener

Bli kjent med Simen Sørborg

Som ungdom visste jeg at jeg ville jobbe med mennesker og helse, og idretten førte til at valget falt på fysioterapi - en beslutning jeg aldri har angret på.

 

Kroppen er like fascinerende som den er kompleks, og jeg finner stor glede i å løse det intrikate puslespillet av årsaker til smerte og ubehag. Enda mer tilfredsstillende er det å kunne dele min kunnskap og veilede hver enkelt mot en smertefri og bedre hverdag. 

Tilpasset behandling

Biomekaniske, psykiske og sosiale faktorer spiller en avgjørende rolle i våre liv. Derfor tar jeg meg alltid god tid til å lytte nøye til mine pasienter, og jeg streber etter å sette meg så mye som mulig i deres sko. Jeg mener at dette er en avgjørende del av å kunne tilby den beste behandlingen, skreddersydd til den enkelte pasient.

Bred erfaring

Jeg har bred erfaring med forskjellige pasientgrupper i alle aldre, spesielt de som tilbringer mye tid på kontor, som ofte sliter med muskelplager som følge av sitt arbeid. Jeg utmerker meg på området med muskelsmerter og plager som kan oppstå i arbeidsrelaterte situasjoner, samt tensjonshodepiner og idrettskader.

 

Min dedikasjon til å forbedre folks livskvalitet gjennom fysioterapi drives av min lidenskap for å forstå kroppen og dens komplekse samspill. Jeg ser frem til å hjelpe deg på din reise mot en smertefri og sunnere tilværelse.

_TF01865 (1)_edited.png
Physiotherapy
bottom of page